TANGOCATZ & TOTALTANGO / 09.09.2016

kl. 19:00-22:00 Roskilde Katedralskole
Holbækvej 59, 4000 Roskilde

TANGOAFTEN
Indledende tangoinstruktion kl. 19.00 – 20.00 v/ Totaltango instruktør Kristian Andersen
Koncert kl. 20.00. Billetsalget åbner kl. 18.30-19.30

TangoCatz-Quartet_web

En aften med TangoCatz Quartet og danseren Kristian Andersen & partner er en medrivende rejse i tangoens univers. I den traditionelle tango såvel som i Astor Piazzollas og den nye tangos musikalske verden, beskrives følelser som tristhed, sorg, nostalgi, håb og glæde, og man suges ind i en stærk strøm af lidenskab, melankoli og vildskab. Man siger at ”tango er en trist tanke der danses”. Det vil man opleve som publikum under aftenen. Programmet indledes med en introduktion til dansen, hvor alle er velkomne til at prøve kræfter på dansegulvet. Derefter følger to koncert afdelinger, hvor man er velkommen til både at lytte og til at danse.

TangoCatz Quartet : Anna Klett, klarinet / Anne Vilain, cello / Marie Wärme, accordion / Selma Gade, klaver

TangoCatz! Blev etableret i september 2009, da længselen efter at spille tango brød ud i lys lue hos de fire musikere. Kort tid efter, vandt ensemblet, i konkurrence med andre professionelle ensembler, den hædersfulde titel ”Svendborg Stadsensemble”. Det gav kvartetten mulighed for at i en treårig periode, spille en lang række koncerter for et bredt publikum i mange forskellige sammenhænge. TangoCatz! repertoire spænder vidt, og består bl.a. af dansevenlig traditionel tango fra 30’ernes og 40’ernes Buenos Aires og værker af den ny tangos mester, Astor Piazzolla. Derudover samarbejder gruppen med komponister i ind – og udland.

Alle musikere er dybt fascinerede af tangomusikken og netop drømmen om at bevæge sig i et musikalsk ”cross -over” af genrer, har fået de fire erfarne klassisk uddannede musikere til at forene sig i ensemblet TangoCatz!.

Se mere på tangocatz.dk og totaltango.dk