PRESTOS NYTÅRSKONCERT D. 21 JANUAR 2017 I ROSKILDE KONGRESCENTER

[ezcol_1half]
Særlig tilbud for Roskilde Musikforenings medlemmer:

Billetter kan købes til 140kr. i stedet for 160kr.
Her er et rabatlink til koncerten for medlemmerne. Der skal fremvises medlemskort i døren sammen med billetten.

http://bit.ly/2ctcApd[/ezcol_1half][ezcol_1half_end]anna-david-nytaarskoncert02[/ezcol_1half_end]

Lørdag d. 21. januar kl. 19.30 slår Roskilde Kongrescenter dørene op for et brag af nytårskoncert. Sangerinden Anna David og pianisten Neel Bramsnæs Teilmann er solister med det prisbelønnede ungdomssymfoniorkester PRESTO, som spiller nytåret ind med et festligt og alsidigt repertoire, der spænder fra velkendte nytårsklassikere og balletmusik over jazz til nutidige pophits.

Anna David, der netop har udgivet EP’en Af Lys og Mørke, vil sammen med orkesteret synge en række af sine egne sange samt give sin version af kendte numre, som blandt andet Adeles Skyfall.

Neel Bramsnæs Teilmann, en af de helt store ”shooting stars” på den klassiske scene, er solist i George Gershwins Rhapsody in Blue. Hun har tidligere været solist med bl.a. Copenhagen Phil og Odense Symfoniorkester og er pianist i det internationalt anerkendte ensemble Copenhagen Piano Quartet, der netop har turnéret i Kina.

PRESTO er et forholdsvist nyt ungdomssymfoniorkester, der består af de allerdygtigste, unge musikere fra Region Sjælland. PRESTO, der i sommer spillede en række koncerter i USA, dirigeres af Andreas Vetö der bl.a. har dirigeret DR Big Bandet, Tivoli Cph Phil, en lang række musicalproduktioner og som fra efteråret 2016 er tilknyttet Danmarks Underholdningsorkester. Politikeren Jens Rohde får desuden sin store drøm opfyldt, når han ved koncerten gæstedirigerer PRESTO.

anna-david-nytaarskoncert01