POLINA FRADKINA / 15.11.2023

kl. 19.30 – Koncertintro kl. 19.00
Trekroner Kirke
Lysalléen 29
4000 Roskilde

NB ændret program

POLINA FRADKINA – klaver

Musik af Ludwig van Beethoven, Frédéric Chopin, Lera Auerbach & Israel Finkelshtein.

Optakt kl. 19.00 før koncerten:
Mød Polina Fradkina i samtale med Aleksandra Vagner om aftenens program

Download program

Se og hør Polina Fradkina:

Polina Fradkina har spillet klaver siden hun var fem år gammel. Hun er uddannet ved musikkonservatoriet i Sankt Petersborg og ved Rubin Academy of Music i Tel Aviv. Desuden har hun studeret psykologi på Institut for Dybdepsykologi ved universitetet i Sankt Petersborg.

Hun er en alsidig kunstner, og har spillet utallige koncerter i alt fra Sankt Petersborgs filharmoniske koncertsal til små atelierer og jazzklubber. Hun har desuden udgivet fem soloalbummer.

I 2022 forlod Polina og hendes mand Rusland på grund af deres modstand mod det nuværende politiske regime. De bor nu i Danmark, hvor hun spiller både solokoncerter og kammermusik med flere af landets førende musikere. Hun har bl.a. optrådt på Frederiksberg Festspil, Guldalderfestivalen, Rudersdal Sommerkoncerter og ved Sjælland Symfoniorkesters HALV12-koncerter.

Udover hendes passion for klaveret, interesserer Polina Fradkina sig meget for tværkulturelle projekter med udgangspunkt i sammenhængen mellem musik og psykologi. Hun har bl.a. udviklet en foredragsrække om emnet, og i 2021 holdt hun en TEDx-talk i Sankt Petersborg omkring dissonansers roller i musik og i hverdagen. Desuden har hun afholdt et kombineret koncert- og foredragsprogram omkring sammenhængen mellem retorik og musik på Retorikafdelingen på Københavns Universitet.

Læs mere på https://www.fradkina.com/копия-полина