OPUS ZOO / 18.3.2020

kl. 19:30 Roskilde Gymnasium
Bondetinget 1, 4000 Roskilde

På grund af corona-situationen må Roskilde Musikforening desværre udsætte 
koncerten med blæserkvintetten Opus Zoo onsdag, den 18. marts.  
Vi vil gennemføre koncerten på et senere tidspunkt.

opuszoo.dk

Download flyer

Luciano Berio:Opus number zoo og Sequenza for solofløjte

Hedwige Chrétien: Qiuntette a vent

Györgi Ligeti: Seks Bagateller for blæserkvintet

Naja Scheel: uropførelse

Opus Zoo:

Thorbjørn Gram, horn: 
Thorbjørn Gram er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium hos Erik Nielsen og Jakob Keiding samt på Hochschule für Musik und Theater Zürich hos David Johnson. Efter i studietiden at have spillet med bl. a. Orkester Norden og Jeunesse Musicales World Orchestra har han som professionel spillet med såvel samtlige professionelle symfoni- og militærorkestre i Danmark som flere i udlandet samt med mange andre større og mindre ensembler. Derudover har han hyppigt optrådt som solist i de danske kirker.

Birgitte Lindum, obo:
Birgitte er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 1997,  med videre studier i Paris, London og Sidney. Birgitte har spillet bl.a kammermusik, ny musik, cross-over projekter, musicals og operaer landet over og har haft længere engagementer i diverse landsdelsorkestre og ensembler, samt orkestre i Norge og Sverige inden fastansættelse i Copenhagen Phil i nov. ’09.

Søren-Filip Hansen, klarinet:
Søren-Filip begyndte at spille som 9-årig i Tivoligarden og har en MGK studentereksamen fra Sankt Annæ Gymnasium. Søren Filip er uddannet på DKDM hos John Kruse, og debuterede fra solistklassen i 2016. Han har været på udveksling på Aaron Copland School of Music, New York hos klarinettisten Charles Neidich.

Søren-Filip blev i december 2016 fastansat i Den Kgl. Livgardes Musikkorps, og har derudover haft kontrakt i Storstrøms Kammerensemble, og assisteret i samtlige landsdelsorkestre samt DRSO, Kapellet og Helsingborg Symfoniorkester. Søren Filip har siden 2012 været lærer i Tivoligarden samt på MGK.

Lars Mathiesen, fagot:
Lars Mathiesen, har studeret fagot på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og har netop nu påbegyndt sin solistuddannelse på Syddansk Musikkonsrvatorium i Odense.

Lars har gennem hele sin studietid været en flittig kammermusiker i både store og små ensembler og har spillet med samtlige danske landsdelsorkestre, samt det Kgl. Kapel.

Linnéa Villén, fløjte:
Linnéa Villén færdiggjorde i 2009 sin kandidat fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved Toke Lund Christiansen. I sin studietid har Linnéa været i Lübeck, Paris, München, Berlin og New York for at få undervisning hos nogle af de fremmeste lærer i verden. Hun vandt i 2006 en pris i den internationale fløjtekonkurrence ”The winner of Belgrade” for sin fremførelse.