OPERA I ROSKILDE SØNDAG DEN 6. AUGUST 2023

Salget til Opera i Roskilde begynder den 1. maj 2023.
Opera i Roskilde er i år, søndag den 6. august 2023.
Sangerne er som altid operasangere fra Det Kongelige Teater:
Sofie Elkjær Jensen, sopran
Hanne Fischer, mezzosopran
Niels Jørgen Riis, tenor
Morten Staugaard, bas
Pianist: Nick Fletcher
Konferencier: Katrine Nyland.
Koncerten er arrangeret af Roskilde Musikforening, Roskilde Kunstforening og Roskilde Teater. Billetter kan købes via Billetexpressen. Prisen er 300 kr., dog kun 275 kr. for medlemmer af en af de tre foreninger.

AFLYSNING PÅ GRUND AF DÅRLIGT VEJR

Beslutningen om udsættelse eller aflysning tages ved koncertens start, da vejret kan ændre sig meget i løbet af dagen, og det ikke sjældent klarer op hen mod aften.

Vi er i løbende kontakt med Meteorologisk Institut vedr. vejrprognosen for området. I tilfælde af regnvejr vil koncerten blive forsøgt gennemført. Ved kraftigere regn kan koncertens start blive udsat i op til 30 minutter, eller koncerten kan blive midlertidigt afbrudt undervejs.

Såfremt koncerten aflyses, inden denne er startet, refunderer vi billetterne. Sker aflysning efter at koncerten er påbegyndt, refunderes billetterne ikke.

 Vi har endnu ikke været i en situation, hvor vi måtte aflyse operakoncerten på grund af dårligt vejr. .

De stemningsfulde omgivelser og ideelle koncert forhold, hvor Domkirkens klokker er en traditionsrig del af lydbilledet, har gjort det til et årligt tilløbsstykke, hvor publikum hygger med kreative picnic-kurve og lader sig rive med af de stærke følelser på scenen.

Dørene åbnes kl. 18, hvor man kan tage plads med sin madkurv ved det bestilte bord. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Koncerten begynder kl. 19.30 og varer ca. 2 timer (incl. pause).