KunstKoncerter for Børn IV ANNA KLETT klarinet, CAROLINE TRIER MADSEN cello / 28.8.2021

kl 12.00 Palæhaven Stændertorvet 3C, 4000 Roskilde

Download plakat

Kan man male musik? Hvordan påvirker omgivelserne i byrummet billedkunstneren og musikere.
Den fjerde koncert i Palæhaven er finalen på KunstKoncerter for Børn.

Samtidig er der fernisering i Palæfløjen på de billedværker, som er skabt ved de tre første KunstKoncerter for Børn både af de medvirkende billedkunstnere og børnepublikum.
Udstillingen varer i 14 dage fra 28.8 til d. 12.9.

KunstKoncerter for Børn IV
Anna Klett, klarinet
Caroline Trier Madsen, cello

musik:
Hanne Tofte Jespersen m.fl.

billedkunst:
Charlotte Troldahl, Lone Løve Sørensen og Mia Williaume

Hanne Tofte Jespersen, komponist, sanger, pianist, med baggrund i både klassisk og verdensmusik. Hanne har stået i spidsen for mange projekter, hvor børn og unge arbejder sammen med professionelle musikere. Bl.a. Hvis Landet Kunne Tale 2014-17 i Roskilde Kommune, hvor 4-5 årige lokkede musik ud af jorden og var med til at opføre den. Fra 2013 Farvespillet, uropført i DR Koncerthuset efter at have vundet i DR Musikariets konkurrence om nye musikalske fortællinger.Vibrandring, nyt vandringsbaseret projekt med unge og sinfonietta, som skal opføres september 2021 ved Nordiske Musikdage på Færø- erne. Insektudsigten, over 100 opførelser fra 2004. Uddannet v/Københavns Universitet med hovedfag i musik og sidefag i film; organist fra Sjællands Kirkemusikskole.

https://www.musicforthemysteries.org/

Anna Klett, klarinettist, uddannet fra Solistklassen på Det Kgl.Danske Musikkonservatorium (DKDM), hvorfra hun havde debut i 1994. Anna er fast medlem af bl.a. Athelas Ensemble og Figura Ensemblet, hun er medstifter af det færøske kammerorkester Aldubáran; hun spiller også tango i TangoCatz. Figuras virke omfatter mange projekter for børn. En fremragende klarinettist og utrolig vidtfavnende musiker, som mange nutidige komponister står i gæld til i kraft af Annas engagement i samtidens musik. Hun har tidligere arbejdet sammen med Hanne i Farvespillet.

Caroline Trier Madsen, cellist, uddannet fra DKDM med efterfølgende studier i barokcello i London og Barcelona. Mødet med den legendariske Suzukicello-lærer Anja Maja førte hende i 2008 til studier i Helsinki og en stilling som cellolærer ved Det Danske Suzuki Institut i Kbh. Her leder hun cellofaget og underviser 35 børn i cello sideløbende med sin freelance virksomhed bl.a. som barokcellist. Hun er ofte solist og kammermusiker i DK, Sverige og også uden for Europa. Caroline var med i flere Hvis Landet Kunne Tale projekter.
Kunstmaler Charlotte Troldahl. Uddannet fra det Fynske kunstakademi. Arbejder på Billedskolen i Roskilde og bor i København. Har udstillet på huset i Asnæs, Johannes Larsen Museet, Kunstmuseet i Ahrenshoop i Tyskland m.fl. Har modtaget legatophold på det Danske Institut i Rom og San Cataldo i Italien. Er medlem af kunstnerkollektivet KKT31 i København.

Se mere på hjemmesiden www.charlotte-troldahl.dk

Lone Løve Sørensen. Kunstmaler. Uddannet Cand.design fra Kolding Designskole. Diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og ungekunst & kulturformidler fra Den Danske Scenekunst- skole. Arbejdet med kreative workshops for børn. Arbejder på Billedskolen i Roskilde og Albertslund.
Kunstmaler Mia Williaume. Bor og arbejder i Roskilde. Har ved siden af sin kunstneriske virke, undervist og lavet workshops siden 1999.
Oprindeligt uddannet lærer (billedkunst og musik), og har stor erfaring i at undervise og tilrettelægge forløb, kurser og workshops på forskellige niveauer med meget varieret indhold afhængig af gruppen. Har undervist og tilrettelagt kunstforløb på: Efterskoler, ungdomsskole, folkeskoler, billedskoler, højskole, børnehaver, inspirationskurser for folke- skolelærere, teambuilding for firmaer og institutioner, private grupper weekend/hverdage, kunstgrupper, for psykisk syge, for sårbare unge, familier og handicappede børn.
Derudover stor erfaring i at skabe kreative læringsmiljøer og udsmykningsprojekter.
Samarbejder med børn på skoler/institutioner om vedvarende udsmykninger.

Se nærmere på www.miawillaume.dk