KunstKoncerter for Børn II HANNE TOFTE JESPERSEN sang, ANNA KLETT klarinet, CAROLINE TRIER MADSEN cello, LENE LØVE SØRENSEN maleri / 7.8.2021

kl 12.00 haven ved Kreativt Hus for Børn, Algade 31, 4000 Roskilde

Download plakat

KunstKoncerter for Børn II
Hanne Tofte Jespersen, sang
Anna Klett, klarinet
Caroline Trier Madsen, cello
Lene Løve Sørensen, maleri

OM MUSIKKEN:
‘SANGE OM BYBIER, BLODHØJE OG ANDRE SPÆNDENDE SAGER’
Hanne Tofte Jespersen, Anna Klett og Caroline Trier Madsen har alle helt særlige evner for at inddrage børn som medvirkende undervejs. Programmet bliver en blanding af sange og instrumentalmusik. Sangene er oprindelig skabt sammen med børn i Roskilde-området. Hanne Tofte Jespersen, som også er komponist, har omarbejdet en stribe sange fra det store Hvis Landet Kunne Tale-projekt i Roskilde Kommune 2014-17. Kom og vær med i sange om bybier og snegle, blodhøje, og i Jordens og Saturns egen sang. Undervejs kan man skabe billedværker til skøn klassisk instrumentalmusik. For børn 4-8 år og deres voksne.

Hanne Tofte Jespersen, komponist, sanger, pianist, med baggrund i både klassisk og verdensmusik. Hanne har stået i spidsen for mange projekter, hvor børn og unge arbejder sammen med professionelle musikere. Bl.a. Hvis Landet Kunne Tale 2014-17 i Roskilde Kommune, hvor 4-5 årige lokkede musik ud af jorden og var med til at opføre den. Fra 2013 Farvespillet, uropført i DR Koncerthuset efter at have vundet i DR Musikariets konkurrence om nye musikalske fortællinger.Vibrandring, nyt vandringsbaseret projekt med unge og sinfonietta, som skal opføres september 2021 ved Nordiske Musikdage på Færø- erne. Insektudsigten, over 100 opførelser fra 2004. Uddannet v/Københavns Universitet med hovedfag i musik og sidefag i film; organist fra Sjællands Kirkemusikskole.

https://www.musicforthemysteries.org/

Anna Klett, klarinettist, uddannet fra Solistklassen på Det Kgl.Danske Musikkonservatorium (DKDM), hvorfra hun havde debut i 1994. Anna er fast medlem af bl.a. Athelas Ensemble og Figura Ensemblet, hun er medstifter af det færøske kammerorkester Aldubáran; hun spiller også tango i TangoCatz. Figuras virke omfatter mange projekter for børn. En fremragende klarinettist og utrolig vidtfavnende musiker, som mange nutidige komponister står i gæld til i kraft af Annas engagement i samtidens musik. Hun har tidligere arbejdet sammen med Hanne i Farvespillet.

Caroline Trier Madsen, cellist, uddannet fra DKDM med efterfølgende studier i barokcello i London og Barcelona. Mødet med den legendariske Suzukicello-lærer Anja Maja førte hende i 2008 til studier i Helsinki og en stilling som cellolærer ved Det Danske Suzuki Institut i Kbh. Her leder hun cellofaget og underviser 35 børn i cello sideløbende med sin freelance virksomhed bl.a. som barokcellist. Hun er ofte solist og kammermusiker i DK, Sverige og også uden for Europa. Caroline var med i flere Hvis Landet Kunne Tale projekter.
Kunstmaler Lone Løve Sørensen. Uddannet Cand.design fra Kolding Designskole. Diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og ungekunst & kulturformidler fra Den Danske Scenekunst- skole. Arbejdet med kreative workshops for børn. Arbejder på Billedskolen i Roskilde og Albertslund.

Kunstmaler Lone Løve Sørensen. Uddannet Cand.design fra Kolding Designskole. Diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og ungekunst & kulturformidler fra Den Danske Scenekunst- skole. Arbejdet med kreative workshops for børn. Arbejder på Billedskolen i Roskilde og Albertslund.