DREAM YOUR MUSIC PIANO QUARTET / 02.9.2017

kl. 12.15

Download flyer om koncerten

Dream-Your-Music-Klaver-kvartet_web
Dream Your Music Piano Quartet

Traditionen fortsætter med en hyggelig koncert i Palæfløj med Dream Your Music i afslappede rammer og mulighed for at sidde indedørs eller udendørs, hvis vejret tillader det.

Musikken bliver spillet af en klaverkvartet med nogle af musikere fra det daværende Tivoli’s Promenade Orkester, nu kendt som Promenade orkester. Man kan glæde sig til en rigtig promenade koncert med masser af valser, operette uddrag og smukke melodier. På programmet vil der være Strauss, Lehár, Waldteufel, Lumbye, Kreisler, Gounod, Gade og mange flere.

Koncerten i år vil også byde på en uropførelse Triptykon Watermusic af Carsten Bo Eriksen.

foto: Keith Canisius

Carsten Bo Eriksen fortæller om Triptykon Watermusic:

Det nye værk vil være en afspejlning af en nærmest transparent drømmeagtig oplevelse jeg som barn havde ved havet. Jeg vil prøve at genskabe denne vision musikalsk i 3 satser, som vil fungerer som en slags triptykon.  Jeg vil omsætte det smukke og enkle, men dog så detaljerede spejlblanke hav, næsten uden bevægelse, til et pludseligt spil i lys og farver, hvor havet fyldes op med enormt lys, hvorefter det bliver ramt af store mørke dråber, der omkranser og omfavner os i et intenst inferno, som var det en kæmpe klang skulptur. Oplevelsen af utrolig skønhed i et abstrakt og fjernt minde, men med en så intens inderlig følelse af sorg, glæde, kulde og varme på samme tid.

Musikere:

Louise Hyrup, violin

Hélianne Blais, violin

Cecillie Hyldgaard, cello

Peter Hougaard, klaver

 

Lydmand: Anders Hvidberg-Hansen

Download program for alle 3 Palæhavekoncerter