TALKING DRUM DUO, GERTIE JOHNSSON blokfløjter, ROSKILDE RENÆSSANCEBAND / 24.8.2019

Koncerten er i tre ‘satser’:

Palæhaven – Talking Drum Duo, ny musik og greatest hits

Musikalsk vandring – publikum & TalkingDrum Duo via Domkirkepladsentil Roskilde Gymnasium

Salen, Roskilde Gymnasium – Frederik Ømann uropførelse i 3 satser og musik af Gertie Johnsson

Roskilde Renæssanceband under ledelse af Gertie Johnsson

Talking Drum Duo

Anders Hvidberg-Hansen er selvlært musiker og komponist født 1974 i Roskilde.

Lærer ved Roskilde Musiske Skole

Som musiker er hovedinstrumenterne alverdens slagtøj især afrikansk og sydamerikansk percussion. Han komponerer nordisk verdensmusik under navnet oro liquido samt kontemporær slagtøjsmusik, som ofte har rod et bestemt geografisk sted, er inspireret af en person eller beskriver en tilstand.

Benjamin Ømann, slagtøj og komponist f. 1989 er uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium 2016, slagtøjslærer ved Roskilde Musiske Skole. Har spillet ved Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforenings Palæhavekoncerter siden 2012.

Har haft uropførelser og koncerter i Estland, USA, Danmark, Frankrig, Italien og Rusland

Hans projekt Human Rituals & Robotism havde sin debut december 2016.

Bands:

2016- Human Rituals & Robotism;