KONCERTER

Velkommen til sæson 2021-22 i Roskilde Musikforening!

Vi åbner i august med Opera i Roskilde og KunstKoncerter for Børn ude i Roskilde Byrum.

Koncertserien er vidtfavnende, vi kommer blandt mange koncerter til at høre messingkvintet med uropførelser og romantisk musik fra Ruslands sidste zartid, norsk strygekvartet og hardangerfele med moderne gendigtning af slåtter fra Telemarken i belysning af Schuberts ‘Døden og Pigen’.

Januar 2022 et stort anlagt Buxthehude-program med Concerto Copenhagen og i maj, som afslutning på forårets koncerter og efter TIDLØS festivalen, koncert med Tine Rehling på soloharpe i en fejring af vor store komponist Per Nørgård, som fylder 90 år.

TIDLØS festivalen som startede maj 2021, fortsætter november 2021 og afsluttes med et stort finaleprogram marts 2022.

Vi holder fortsat koncerter i Palæfløjen i samarbejde med DKDM, MGK Sjælland og

Roskilde Musiske Skole – arrangeret sammen med Roskilde Kunstforening.

Find alle oplysninger her på siderne.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, til at høre de fantastiske musikere, vi har engageret og til at opleve al den gode musik.

Tak for stor opbakning omkring vore koncerter både i kontakten med alle musikere og komponister og hos fonde og sponsorer.

Vel mødt!

Kuno Kjærbye – Formand Roskilde Musikforening

KONCERTSERIEN

TIDLØS

KUNSTKONCERTER

PALÆFLØJ KONCERTER

OPERA I ROSKILDE

Unge musikstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og elever MGK Sjælland og Roskilde Musiske Skole giver koncerter.

De får mulighed for at spille for et lydhørt publikum, givende både for dem og for os, da de er utroligt dygtige på deres instrument.

De fortæller gerne om dem selv og om den musik, de spiller.

Koncerterne arrangeres i samarbejde med Roskilde Kunstforening.
Entre for medlemmer af Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforeninger 30kr.
For ikke-medlemmer 50 kr.

AMDRUPPRIS KONCERT

Prisen er opkaldt efter Mogens og Inger Margrethe Amdrup, der testamenterede en del af deres arv til Roskilde Musikforening. Prisen kan gives som støtte bl.a. til videregående uddannelse til elever ved Roskilde Musiske Skole, herunder elever ved den klassiske talentlinie.

Prisen uddeles én gang årligt.