KONCERTER

Velkommen til sæson 2020-21

Foråret 2020 blev ramt af covid-19 virusen med nedlukning af samfund med deraf aflyste og udsatte koncerter.

I den kommende tid vil Roskilde Musikforening have et tætpakket koncertprogram, da vi gennemfører forårets koncerter med Opus Zoo blæserkvintet og Ying-Hsueh Chen slagtøj i samspil med alle de øvrige.

Og samspil kan man virkelig tale om – i Koncertserien vi har to strygekvartet, to blæserkvintet, to klaverrecitals og to lied-koncerter og i april slutter vi af med en ny spændende konstellation med akkordion og cello.

Vi glæder os til at mødes under åben himmel til vore Palæhavekoncerter, ligesom vi fortsat holder koncerter i Palæfløjen i samarbejde med DKDM, MGK Sjælland og Roskilde Musiske Skole – alle disse koncerter arrangeret sammen med Roskilde Kunstforening.

Foråret 2021 byder igen på TIDLØS festival i marts med et væld af koncerter hvor ‘Nyt spejler sig i klassisk’.

TIDLØS marts 2021 er et samarbejde mellem flere aktører med koncerter i Roskilde, København, Hørsholm og Lyngby.

Vel mødt

Kuno Kjærbye – Formand Roskilde Musikforening

KONCERTSERIEN

TIDLØS

PALÆHAVEKONCERTER

Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforening byder velkommen til 3 Palæhavekoncerter med fri en-tre.

Den første foregår i selve Palæhaven, den næste både i Palæhaven og Salen, Roskilde Gymnasium – en musikalsk vandring med publikum over Domkirkepladsen mellem palæhave og gymnasium, den sidste er indendørs i Palæfløjen, dog med mulighed for via højtaleranlæg at nyde den udenfor i Palægården.

Alle tre koncerter starter kl 12:15.

Lørdag d. 17 august – 8. Regiment

Lørdag d. 24 august – Talking Drum Duo, Gertie Johnsson blokfløjter, Roskilde Renæssanceband og Ros-kilde Musikklasse på Østervangskolen.

Lørdag d. 30 august – Dream Your Music Quartet

Til alle koncerterne byder de to foreninger på vand og æblemost, og vin kan købes.

PALÆFLØJ KONCERTER

Unge musikstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og elever MGK Sjælland og Roskilde Musiske Skole giver koncerter.

De får mulighed for at spille for et lydhørt publikum, givende både for dem og for os, da de er utroligt dygtige på deres instrument.

De fortæller gerne om dem selv og om den musik, de spiller.

Koncerterne arrangeres i samarbejde med Roskilde Kunstforening.
Entre for medlemmer af Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforeninger 30kr.
For ikke-medlemmer 50 kr.

OPERA I ROSKILDE

opera_i_roskilde_webheader
Igen i år – for 30. gang – inviterer Roskilde Teater, Roskilde Kunstforening og Roskilde Musikforening i samarbejde med Det Kgl. Teater på højdepunkter fra operaens oplevelsesrige verden.

AMDRUPPRIS KONCERT

Prisen er opkaldt efter Mogens og Inger Margrethe Amdrup, der testamenterede en del af deres arv til Roskilde Musikforening. Prisen kan gives som støtte bl.a. til videregående uddannelse til elever ved Roskilde Musiske Skole, herunder elever ved den klassiske talentlinie.

Prisen uddeles én gang årligt.