KONCERTER

Velkommen til foråret 2021 i Roskilde Musikforening!

Ligesom alle andre har vi måttet ændre noget på planerne for forårssæsonen.

Det gode er at koncerterne bliver gennemført, så snart det er muligt.

TIDLØS festivalen som skulle have startet 1. marts, har vi måttet udsætte. Nogle koncerter bliver afholdt til maj, andre i november, og så bliver der et større program marts 2022.

Find alle oplysninger her på siderne.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer, til at høre de fantastiske musikere, vi har engageret og til at opleve al den gode musik.

Heldigvis har vi mødt stor opbakning. Det gælder både hos fonde og sponsorer, og i kontakten med alle musikere og komponister.

Vel mødt!

Kuno Kjærbye – Formand Roskilde Musikforening

KONCERTSERIEN

TIDLØS

PALÆHAVEKONCERTER

PALÆFLØJ KONCERTER

OPERA I ROSKILDE

Unge musikstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og elever MGK Sjælland og Roskilde Musiske Skole giver koncerter.

De får mulighed for at spille for et lydhørt publikum, givende både for dem og for os, da de er utroligt dygtige på deres instrument.

De fortæller gerne om dem selv og om den musik, de spiller.

Koncerterne arrangeres i samarbejde med Roskilde Kunstforening.
Entre for medlemmer af Roskilde Musikforening og Roskilde Kunstforeninger 30kr.
For ikke-medlemmer 50 kr.

AMDRUPPRIS KONCERT

Prisen er opkaldt efter Mogens og Inger Margrethe Amdrup, der testamenterede en del af deres arv til Roskilde Musikforening. Prisen kan gives som støtte bl.a. til videregående uddannelse til elever ved Roskilde Musiske Skole, herunder elever ved den klassiske talentlinie.

Prisen uddeles én gang årligt.